Vigncia de preus

Els preus aplicables als productes són els que figuren en el moment de la comanda. Inclouen IVA i venen expressats amb Euros. Són preus vigents, salvat errors tipogrfics.

La venda d'articles mitjanant la web patam.com va lligada al tipus de producte que es vulgui adquirir (Busquets pirotècnia, Busquets articles de festa, Busquets supermercat).

Al ser obligatori el pagament amb targeta de crèdit l'usuari facilitarà a la passarel·la bancària la informació següent:
Tipus de targeta, número de targeta, data de caducitat, nom i cognoms del titular de la targeta.
Com a sistema de pagament electrònic, el titular de patam.com està adscrit a la passarel·la de pagament de comerç electrònic de SABADELL ATLANTICO. Totes les dades proporcionades a tals efectes són encriptades sota el protocol SSL (Security Socket Layers) per garantir la màxima seguretat dels mateixos, no podent ser interceptades mentre es navega per la xarxa.

Condicions dentrega

Seran en qualsevol cas aplicables, les segents condicions dentrega:

(a) En cas de falta dexistncies o fora major no seran aplicables els terminis dentrega anteriorment mencionats, comprometent-se el titular de patam.com a informar als clients, el més aviat possible, del nou termini dentrega.

(b) En els terminis màxims d'entrega s'entenen exclosos, en tot cas, els dissabtes i els diumenges, en els que no hi haurà servei d'entrega.

(c) No es serviran comandes a apartats de correus.Privacitat     Informació general     Contacte