Informació sobre accés i navegació

Ni l’ordinador on està allotjada la web patam.com ni el seu titular poden conèixer les dades personals de l’usuari, com per exemple el seu nom, direcció, telèfon, etc. Si no els proporciona expressament l’usuari a un tercer.

Protecció de dades

En compliment amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de dades de Caràcter Personal (LOPD), les dades subministrades per l’usuari queden incorporades en fitxers automatitzats, els quals seran processats exclusivament per la finalitat descrita segons especifiqui la llegenda adjunta a cada formulari. Les dades recollides mitjançant els formularis corresponents només tindran els camps necessaris per poder oferir el servei o informació requerida per l’usuari. Les dades seran tractades amb el grau de protecció adequat, segons el Real Decret 994/1999 de juny, prenent les mesures de seguretat necessàries per evitar la seva alteració, tractament o accés no autoritzat per part de tercers que ho puguin utilitzar per altres finalitats diferents per les que han estat sol·licitades a l’usuari. Com a únic responsable del fitxer patam.com es compromet al compliment d’obligació de secret de les dades de caràcter personal i el seu deure de guardar-les, i adoptarà les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, tenint en compte en tot moment, l’estat de la tecnologia.
Finalment, l’usuari podrà exercir els seus drets d’oposició, accés, rectificació i cancel·lació en compliment de lo establert a la LOPD, o bé per qualsevol consulta o comentari personal al respecte, mitjançant l’enviament d’una notificació per correu a la direcció a dalt indicada o personalment, sense que en cap cas aquest servei suposi cap contraprestació.

Així mateix, en compliment de l’article 21 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, patam.com no enviarà per correu electrònic comunicacions publicitàries que no hagin estat autoritzades pels usuaris.

Privacitat     Informació general     Contacte